Livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.

Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre dumneavoastra.In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii comenzii.

Cum se face confirmarea?

In cazul in care nu sunteti sunat in 24 ore de la plasarea comenzii verificati numarul de telefon lasat pentru confimare. Daca numarul e gresit, telefonul e inchis sau fara baterie, verifica-ti casuta de mail (cauta si in SPAM / BULK ca sa fii sigur/a).

Cand pleaca coletul?

Comanda pleaca de la noi in ziua in care ati confirmat telefonic comanda . Comenzile plasate dupa ora 16:00 se proceseaza a doua zi, iar pentru cele plasate vineri dupa masa, procesarea se va face luni.

Cum se face livrarea?

Coletul se livreaza prin :

-Curier rapid DIRECT LA ADRESA mentionata de dumneavoastra in formularul de comanda. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in 1-3 zile lucratoare de luni pana vineri intre orele 9,00-19,00 si sambata intre orele 09,00-14,00 cu exceptia zilelor aferente marilor sarbatoari religioase sau traditionale (Craciun, An Nou, Paste etc.).

Cat costa transportul?

Livrarea se face prin curier rapid DIRECT LA ADRESA mentionata de dumneavoastra in formularul de comanda.

Transportul pentru un colet ce cantareste intre 0-500 grame prin Curier rapid -14.40 Ron in resedinte de judet, orase mari si 18.00 in in orase mici, comune, sate.

La comenzi de peste 200.00 lei livrarea este gratuita.

Cum aflu unde este coletul meu?

Imediat ce coletul a fost predat curierului vei primi un mesaj cu numarul trimiterii (awb), cu acest numar verifici unde se afla coletul tau.

Verifica aici: http://livrarionline.ro/